Bodø/Glimt mot til

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Det er ingenting som er verre i fotballsammenheng enn å tape mot fienden.


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube

BodøGlimt på TV og Live Stream.

. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Bodø Glimt mot Tromsø. Mats Torbergsen NTB. 9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

SNN-tribunen er åpen for publikum. 8 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122.

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Krevende uke for Glimt. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

10 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mange fine italienske uttaler på gjestenes navn. 10 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Mai-oppgjøret foran nærmere 8000 tilskuere vil nok huskes aller best for de to målene som ble annullert feilaktig for offside men det så lenge ut til at danske Niklas Vesterlund skulle bli matchvinner for gjestene. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Grei fangst men med rom for forbedring. Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Regnet har roet seg litt idet speaker leser opp navnene til BodøGlimt-spillerne. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

75 54 55 00. Mai-festen mot Tromsø nå. 18 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

Vi gir BodøGlimt kamp til døra her sier TIL-kaptein Ruben Yttergård Jensen til Avisa Nordland. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag. Mot Glimt fikk ikke de blåkledde til noe særlig og de ble til tider spilt av banen i Bodø.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. BodøGlimt er det eneste laget fra Nord-Norge som har deltatt i cupen i samtlige år. Mandag knuste de Vålerenga 5-1 på hjemmebane i Eliteserien.

1 day agoBarcelona mot Real Madrid og Manchester United mot Liverpool er blant de mest kjente. 1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

Også i Norge har vi velkjente rivaloppgjør. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter.

Forferdelig dårlig dømming BodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Bodø Glimt form og statistikk.

Sikre deg plass på 16. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget.

Med fem minutter igjen reduserte Henrik Bjørdal på straffespark. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. 10 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Fra 1963 da alle norske lag har hatt mulighet til å kvalifisere seg til deltakelse i cupen har BodøGlimt deltatt samtlige 46 sesonger like etter følger Tromsø IL som har deltatt 41 ganger. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Takk for din påmelding. Sikre deg plass på 16. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Det føles som et tap sånn som det blir. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

0008 Det føles som et tap. BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Mats Torbergsen NTB.

Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Mats Torbergsen NTB Foto. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for.

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Det endte med 51 til hjemmelaget. Mai-festen mot Tromsø nå.

U T T V V. 1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Rosenborg mot Molde Lillestrøm mot Vålerenga Brann mot Viking - og ikke minst TIL mot BodøGlimt.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. Glimt reddet poeng mot Tromsø på overtid. Mange av dem med helt.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Niklas Aune Johnsen. Glimt-spillerne har lagt bak seg en.

Billetter Rana - Glimt. Jens Petter Hauge med overstegsfinte på Kessie nydelig innlegg til Junker som bredsider LEDELSE BodøGlimt mot Milan. BodøGlimt er forøvrig ett av tre nord-norske lag som har spilt i den øverste divisjonen.

For når Glimt kommer ut på matta torsdag kveld vil de møtes av 1700 tilreisende supportere fra Bodø.


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Metodikk Og Sportsplan Bodo Glimt


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Moter Roma Igjen Bodo Glimt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel